Sidan innehåller annonslänkar

Charlestonklänning, flapper guld L

Beställ Charlestonklänning, flapper guld L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Charlestonklänning, flapper guld L inom kategorin 20-talsfest.

Produktinformation

Välkommna glada 20-talet med en flapperklänningTa dig tillbaka till 20-talets härliga dagar på en Gatsbyfest och kom klädd enligt dresskoden. Tillsammans med denna guldiga klänningen rekommenderar vi att köpa till ett pärlhalsband, en pageperuk, strumpbyxor och fjäderboa för en komplett look.Modevärldens intåg kom med det glada 20-talet och kvinnorna gick klädda i charlestonklänning som även kallas flapper, tillsammans med cigarettförlängare, långa handskar och fjäderboa så visade man både stil och klass när man gick på härliga barer och lyssnade på jazz. Vill du vara lite mer gangster passar även en tommy gun bra som accessoar.I dräkten ingår klänning, handskar och pannband med fjäder. .

Se gärna också

Charlestonklänning, flapper silver S

Välkommna glada 20-talet med en flapperklänningModevärldens intåg kom med det glada 20-talet och kvinnorna gick klädda i charlestonklänning som även kallas flapper, tillsammans med cigarettförlängare, långa handskar och fjäderboa så visade man både stil och klass när man gick på härliga barer och lyssnade på jazz. Ta dig tillbaka till 20-talets härliga dagar på en Gatsbyfest och kom klädd enligt dresskoden i silver. Tillsammans med denna silvriga klänningen rekommenderar vi att köpa till ett pärlhalsband, en pageperuk, strumpbyxor och fjäderboa för en komplett look.Vill du vara lite mer gangster passar även en tommy gun bra som accessoar.I dräkten ingår klänning, handskar och pannband med fjäder.Boa ingår ej.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Kockums

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Iittala

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Joseph Joseph

Se alla produkter