Sidan innehåller annonslänkar

Charlestonklänning, guld M

Beställ Charlestonklänning, guld M på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Charlestonklänning, guld M inom kategorin 20-talsfest.

Produktinformation

Klä dig i fin guldig 20-tals klänningSka du fira nyår eller ska du på 20-tals fest med gatsby tema så passar denna guldiga charlestonklänning med fransar. Den fina guldiga färgen är perfekt till nyårsafton och du kommer glänsa ordentligt i fyrverkerierna.

Se gärna också

Charlestonklänning, flapper silver L

Välkommna glada 20-talet med en flapperklänningModevärldens intåg kom med det glada 20-talet och kvinnorna gick klädda i charlestonklänning som även kallas flapper, tillsammans med cigarettförlängare, långa handskar och fjäderboa så visade man både stil och klass när man gick på härliga barer och lyssnade på jazz. Ta dig tillbaka till 20-talets härliga dagar på en Gatsbyfest och kom klädd enligt dresskoden i silver. Tillsammans med denna silvriga klänningen rekommenderar vi att köpa till ett pärlhalsband, en pageperuk, strumpbyxor och fjäderboa för en komplett look.Vill du vara lite mer gangster passar även en tommy gun bra som accessoar.I dräkten ingår klänning, handskar och pannband med fjäder.Boa ingår ej.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KannorBringare

KannorBringare från Hay

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Bodum

Se alla produkter
Brödformar

Brödformar från Guardini

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Georg Jensen

Se alla produkter