Sidan innehåller annonslänkar

Charlestonklänning, guld XL

Beställ Charlestonklänning, guld XL på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Charlestonklänning, guld XL inom kategorin 20-talsfest.

Produktinformation

Klä dig i fin guldig 20-tals klänningSka du fira nyår eller ska du på 20-tals fest med gatsby tema så passar denna guldiga charlestonklänning med fransar. Den fina guldiga färgen är perfekt till nyårsafton och du kommer glänsa ordentligt i fyrverkerierna.

Se gärna också

Charlestonklänning, flapper guld S

Välkommna glada 20-talet med en flapperklänningTa dig tillbaka till 20-talets härliga dagar på en Gatsbyfest och kom klädd enligt dresskoden. Tillsammans med denna guldiga klänningen rekommenderar vi att köpa till ett pärlhalsband, en pageperuk, strumpbyxor och fjäderboa för en komplett look.Modevärldens intåg kom med det glada 20-talet och kvinnorna gick klädda i charlestonklänning som även kallas flapper, tillsammans med cigarettförlängare, långa handskar och fjäderboa så visade man både stil och klass när man gick på härliga barer och lyssnade på jazz. Vill du vara lite mer gangster passar även en tommy gun bra som accessoar.I dräkten ingår klänning, handskar och pannband med fjäder.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Wilfa

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Ariete

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter