Sidan innehåller annonslänkar

Charlestonklänning, silver M

Beställ Charlestonklänning, silver M på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Charlestonklänning, silver M inom kategorin 20-talsfest.

Produktinformation

Klä dig i fin silvrig 20-tals klänningFira nyår och nyårsafton eller 20-tals fest med gatsby tema med denna silvriga charlestonklänning med fransar. Den fina silverfärgen är perfekt till nyårsafton och du kommer glänsa ordentligt i fyrverkerierna.

Se gärna också

Charlestonklänning, flapper silver L

Välkommna glada 20-talet med en flapperklänningModevärldens intåg kom med det glada 20-talet och kvinnorna gick klädda i charlestonklänning som även kallas flapper, tillsammans med cigarettförlängare, långa handskar och fjäderboa så visade man både stil och klass när man gick på härliga barer och lyssnade på jazz. Ta dig tillbaka till 20-talets härliga dagar på en Gatsbyfest och kom klädd enligt dresskoden i silver. Tillsammans med denna silvriga klänningen rekommenderar vi att köpa till ett pärlhalsband, en pageperuk, strumpbyxor och fjäderboa för en komplett look.Vill du vara lite mer gangster passar även en tommy gun bra som accessoar.I dräkten ingår klänning, handskar och pannband med fjäder.Boa ingår ej.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Magnor

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från PotteryJo

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från NURME

Se alla produkter