Sidan innehåller annonslänkar

Charlestonklänning, silver XL

Beställ Charlestonklänning, silver XL på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Charlestonklänning, silver XL inom kategorin 20-talsfest.

Produktinformation

Klä dig i fin silvrig 20-tals klänningFira nyår och nyårsafton eller 20-tals fest med gatsby tema med denna silvriga charlestonklänning med fransar. Den fina silverfärgen är perfekt till nyårsafton och du kommer glänsa ordentligt i fyrverkerierna.

Se gärna också

Charlestonklänning, flapper guld M

Välkommna glada 20-talet med en flapperklänningTa dig tillbaka till 20-talets härliga dagar på en Gatsbyfest och kom klädd enligt dresskoden. Tillsammans med denna guldiga klänningen rekommenderar vi att köpa till ett pärlhalsband, en pageperuk, strumpbyxor och fjäderboa för en komplett look.Modevärldens intåg kom med det glada 20-talet och kvinnorna gick klädda i charlestonklänning som även kallas flapper, tillsammans med cigarettförlängare, långa handskar och fjäderboa så visade man både stil och klass när man gick på härliga barer och lyssnade på jazz. Vill du vara lite mer gangster passar även en tommy gun bra som accessoar.I dräkten ingår klänning, handskar och pannband med fjäder.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Magnor

Se alla produkter
Sifoner

Sifoner från iSi

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Vintage

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Eva Solo

Se alla produkter