Sidan innehåller annonslänkar

Diadem, minihatt USA

50 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Fira 4th of july med minihattHappy 4th oj july! Med denna mjuka minihatten på huvudet så råder ingen tvekan om att du hejar på USA, kanske som supporter till deras idrottare eller att du firar 4th oj july. Eller har du bara BBQ eller USA-tema på festen? En minihatt med USA"s flagga är aldrig fel att ha!


Jämför produkt Diadem, minihatt USA online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Diadem, minihatt USA i kategorin 4th of July här hos oss.

Kategori: 4th of July
Artikelnummer: 203063

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.