Äggcøddler

Äggcøddler - Äggcøddler Serveringsbricka för 4 coddler

295 kr 221 kr-25%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Serveringsbricka med plats för fyra äggcoddlers, så att dina ägg kan serveras utan att välta. Brickan är tillverkad av bambu och blir en snygg inredningsdetalj på det dukade bordet. Äggcoddlers säljs separat. Äggcøddler är en porslinskopp med lock för att skapa underbara äggkreationer! Blanda i precis vilka ingredienser du vill. På med locket och ställ i en kastrull kokande vatten i ca 9-12 minuter. Resultatet blir som ett kokt ägg men så mycket godare!


Beställ Äggcøddler - Äggcøddler Serveringsbricka för 4 coddler på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Äggcøddler - Äggcøddler Serveringsbricka för 4 coddler inom kategorin Äggredskap.

Kategori: Äggredskap
Artikelnummer: 125380
Visa fler

Från kunskapsbanken

Förband

Förband kan vara Förband (militär) – en enhet organiserad för en viss uppgift i krig eller fred Förband (musik) (uttalas med betoning på första stavelsen) – en musikgrupp eller -artist som uppträder före huvudevenemanget Förband – inom sjukvård, för att skydda eller stödja en skadad kroppsdel, se Bandage Förband (skogsbruk) – medelavstånd mellan träd eller plantor i ett planterat bestånd Förbandsteknik – en sammanfogning av två beståndsdelar i en teknisk anordning Murförband – olika tekniker för att ordna stenarna i en mur

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.