Sidan innehåller annonslänkar

20-talshatt, dam

Kontrollera pris

Köp nu

Hatten ä;r i en one size storlek och passar de flesta huvudstorlekar.


Jämför produkt 20-talshatt, dam online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 20-talshatt, dam i kategorin Alla produkter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Alla produkter
Artikelnummer: 207521
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Mopita

Se alla produkter
Serveringsdelar Set

Serveringsdelar Set från Hardanger Bestikk

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

Kapla

KAPLA är en byggleksak i form av identiska rektangulära träklossar med proportionerna 1, 3 och 5, (7,8 x 23,4 x 117 mm på de olika sidorna). 1:3:5-proportionerna, som Kapla själv benämner det förklarar de som: ”tre tjocklekar för en bredd och fem bredder för en längd”. Kapla utvecklades i mitten av 1987 av Tom van der Bruggen från Nederländerna. Namnet KAPLA kommer från det nederländska uttrycket för "små tomte-brädor", Kabouter Plankjes.

Set

Set, Seth eller SET kan syfta på: Set (namn) – ett mansnamn även Seth och personer med namnet Set (Bibeln) – en person i Första Mosebok Set (gud) – en ond gud i egyptisk mytologi Seth (japansk sångare) – i bandet Moi dix Mois Seth (polsk musiker) – artistnamn för den polska gitarristen Patryk Dominik Sztyber Seth (serieskapare) – pseudonym den kanadensiska serieskaparen Gregory Gallant Set (sport) – en del av en match i sport, se Match Set (tennis) – en del av en match i tennis Set (träning) – en term som ofta används inom bodybuilding- och styrketräning SET – ett ämne i främst grundskolan, se Social emotionell träning Seth, Schleswig-Holstein – en kommun i Tyskland