Sidan innehåller annonslänkar

Alice, barn S

Kontrollera pris

Köp nu

Klä dig i en fin blå klänning med vitt förkläde och rosett i håret när kläderna till kalaset ska väljas. Akta dig bara för att trilla ner i underjorden.


Beställ Alice, barn S på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Alice, barn S inom kategorin Alla produkter.

Läs mer...
Kategori: Alla produkter
Artikelnummer: 38719
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Mixers Tillbehör

Mixers Tillbehör från Vitamix

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Alessi

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Brandsläckare

Brandsläckare (även kallad handbrandsläckare eller eldsläckare) förekommer i ett antal versioner, beroende på vad för slags brand den är avsedd för. Släckare finns i klass A (för fibrösa bränslen), B (vätskeformiga bränslen), C (gasformiga bränslen) och F (matfett och matolja). Det finns även en klass D (magnesium och andra metaller) även om den inte är reglerad i europanormen för brandsläckare. Tidigare har det funnits en klass E också, för elektriska apparater. Nu skall det i stället anges i klartext om släckaren kan användas mot elbränder. Utformningen är reglerad i en speciell Europanorm, EN3. Alla släckare skall vara godkända enligt denna norm. En sexkilos pulversläckare rekommenderas i hemmiljö av såväl myndigheter som försäkringsbolag.

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.