Sidan innehåller annonslänkar

Ansiktsfärg-Gul

Kontrollera pris

Köp nu

Smink för kropp och ansikte i en mängd olika färger! Applicera färgen direkt på huden med sminksvamp, pensel eller finger och låt torka. Färgen är täckande och enkel att måla på lite mindre partier. Tvätta enkelt bort med tvål och vatten.  Färgen är förpackad i en smart tub och innehåller 15 ml som säljes styckvis. Finns i färgerna gul, orange, röd, rosa, lila, blå, grön, brun, vit, svart silver och guld.OBS! Var försiktig runt ögon. Testa alltid sminket på en liten yta av din hud för att undersöka om huden reagerar negativt.


Beställ Ansiktsfärg-Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ansiktsfärg-Gul inom kategorin Alla produkter.

Läs mer...
Kategori: Alla produkter
Artikelnummer: 2810-28
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Whiskyglas

Whiskyglas från Vintage

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Pillivuyt

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.