Sidan innehåller annonslänkar

Diadem, St Patricks day hattar

70 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Kombinera detta diadem med andra gröna St Patrick’s Day-dräkter för att få den snyggaste outfiten inför firandet. En dag att klä upp sig i grönt och bjud in till fest! Diademet har två hattar som står ut, passar de flesta vuxna huvuden. 


Jämför produkt Diadem, St Patricks day hattar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Diadem, St Patricks day hattar i kategorin Alla produkter här hos oss.

Kategori: Alla produkter
Artikelnummer: 202021
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.

Day

Day kan syfta på: Day (auktor) – ett auktorsnamn för Francis Day

Alla

Alla är ett kvinnonamn. Namnet härstammar troligtvis från Ryssland.Den 31 december 2014 fanns det totalt 249 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Alla, varav 181 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: saknas