Sidan innehåller annonslänkar

Visselpipa, blå med band

Kontrollera pris

Köp nu

Blå visselpipa i plast med tillhörande blågult band så att du kan hänga den runt halsen. Du kommer garanterat att höras bland dina vänner på studentflaket eller på läktaren med denna blåa visselpipa med sidenband i blått och gult.Fira studenten med klassiska visslor medans du går parad genom staden. Studenhänge, visselpipa blå med band


Jämför produkt Visselpipa, blå med band online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Visselpipa, blå med band i kategorin Alla produkter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Alla produkter
Artikelnummer: 201691
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Kosta Boda

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Morris & Co

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Greta

Kvinnonamnet Greta eller Gretha är en kortform av det grekiska namnet Margareta, ursprungligen Margarita, som är bildat av ett persiskt ord som betyder pärla. Det äldsta belägget i Sverige är från år 1309.De första årtiondena av 1900-talet var Greta mycket populärt. Det är fortfarande ett av de 100 vanligaste förnamnen räknat på hela befolkningen. Sedan 1990 har populariteten ökat kraftigt.[källa behövs]Den 31 december 2014 fanns det totalt 12 359 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Greta eller Gretha, varav 5 345 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag: 20 juli, (1986-1992: 13 mars)

Gris

Gris, svin, tamsvin betraktas som en domesticerad art, Sus domestica, eller en underart, Sus scrofa domestica, av vildsvinet, S. scrofa. Grisen hålls i det kommersiella lantbruket för produktion av fläskkött. Grisen är ett av de äldsta husdjuren och var domesticerad omkring år 9 000 f.Kr i Anatolien och Kina.Hanen kallas galt (tidigare också fargalt och orne), honan kallas sugga eller so, gylta kallas en gris som fött ungar högst en gång. Gris var ursprungligen namnet på svinets ungar, och när en sugga föder kallas det att hon grisar. Numera kallas ungar hos svin kultingar (rotbesläktat med kalv). En gris i kullen som växer sämre än de andra kallas för pelle. Nosen kallas tryne och svansen kallas knorr (efter sin vanligen rundade form). Bredvid köttproduktionen används grisar för att leta efter tryffelsvampar, särskilt i Frankrike. Så kallade minigrisar hålls också som sällskapsdjur.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.