Sidan innehåller annonslänkar

XXL


Jämför produkt XXL online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten XXL i kategorin Alla produkter här hos oss.

Produktinformation

Storlek SOmkrets runt bröstkorg 35,6 cmLängd nacke till svans 27,9 cm .

Se gärna också

Helium 10LB, liten

Helium till att fylla upp till 10 latexballongerÄntligen dags för lite kalas och du vill fylla lite latexballonger eller folieballonger med helium, denna tuben är lätt att använda och räcker till två större siffror för dig som inte vill ha så många fler ballonger. Den lilla tuben gör det lätt att ta med sig heliumtuben om du ska fylla helium på annan plats. Lagom heliumtank för barnkalasen då du kan fylla en siffra och några små ballonger med.Varje förpackning innehåller en tub med helium och munstycke.Den här tuben räcker till en av följande- Upp till ca 10 st mindre latexballonger (20 cm diameter)- Upp till ca 8 st vanliga latexballonger (30 cm diameter)- Upp till ca 2 siffror eller bokstavsballonger i folie (60x80 cm)Helium uppfyllning av folieballonger/heliumballongerFolieballonger blir ofta kallade för heliumballonger då de klarar av att hålla helium mycket längre än vanliga latexballonger. Folieballongerna har oftast en självåterslutande öppning som håller heliumet inom sig och livslängden på en folieballong brukar ligga mellan 4-7 dagar, men de är även väldigt temperaturkänsliga och heliumet kan krympa i kyla så bäst är att fylla ballongen i samma lokal och temperatur som eventet eller kalaset ska hållas i. Man kan återfylla folieballonger som har tappat flygkraften.Helium uppfyllning av latexballongerFyller du Butterick’s latexballonger med helium ta då ett pump med ballonggel innan så svävar dem mycket längre! Ballonggel som blir till en hinna inuti latexballongen och förhindrar därav att heliumet läcker. Annars tappar ballongerna höjd efter ca 4-5 timmar. Du trär lätt på latexballongen på munstycket av heliumtanken och trycker lätt munstycket för att fylla på.Gör såhär1. Skruva av det lilla plastskyddet som sitter på tanken. 2. Fäst det gula munstycket som medföljer. 3. Trä på ballongen & tryck sedan på munstycket. 4. Fyll ballongen tills den uppnår önskad storlek.5. Vill du förvara heliumtuben, skruva av det gula munstycket.Förvaras mörkt och svalt.Tänk på att överfyllda ballonger kan explodera och kraften kan skapa kroppsskada och hörselskador, för bäst skydd, använd hörsel och ögonskydd och gärna långärmad tröja.Efter användningSe till att du släppt ur all helium från tuben och sortera den sedan som metallskrot hos återvinningen. 

Läs mer

Från kunskapsbanken

Alla

Alla är ett kvinnonamn. Namnet härstammar troligtvis från Ryssland.Den 31 december 2014 fanns det totalt 249 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Alla, varav 181 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: saknas