Sidan innehåller annonslänkar
Global

Global - SAI-M05 Allkniv flexibel 17 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Sai betyder ”iögonfallande” på japanska och är Globals mest exklusiva serie. Sai-M05 från Global är en flexibel allkniv som passar så väl för att filea mindre fiskar som att putsa fläskfilé. Bladet är utrustat med tre lager stål som gör kniven stabil och rosttålig - de två yttersta lagren stål i bladet samt en mjukare stållegering. Stålet i eggen är tillverkaren Yoshikin och Globals egna legering Cromova 18 – en rostfri stållegering med 18% krom samt hemlig procentandel molybdenum och vanadium. Kniven har ett ergonomiskt tumgrepp för bästa komfort och tack vare att det är av samma stålsort som eggen blir svetsen mellan blad och handtag starkare. Det yttre bladet är individuellt hamrat och ger varje kniv en unik personlighet. Sai har en spegelpolerad egg med Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Liksom de klassiska Globalknivarna är skaftet i Global Sai fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv. Med sin exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!


Beställ Global - SAI-M05 Allkniv flexibel 17 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - SAI-M05 Allkniv flexibel 17 cm inom kategorin Allknivar.

Kategori: Allknivar
Artikelnummer: 52874
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process