Sidan innehåller annonslänkar
ANNEMARIE BÖRLIND

2 in 1 Black Mask 75 ML

Kontrollera pris

Läs mer och köp

En ansiktsmask som innehåller djuprengörande vulkanlera och passar till blandhy, fet hy och hy med utvidgade porer. Kategori  Ansiktsvård


Beställ 2 in 1 Black Mask 75 ML på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2 in 1 Black Mask 75 ML inom kategorin Ansiktsvård.

Kategori: Ansiktsvård
Artikelnummer: 126496
Visa fler

Från kunskapsbanken

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Adrenalin

Adrenalin, summaformel C9H13NO3, är ett stresshormon och en neurotransmittor som bildas i binjuremärgen och i vissa nervceller i hjärnan. Adrenalin är ett viktigt hormon som gör vår kropp redo att fly eller kämpa mot en fara. Hormonet har hittats hos många djur och även hos encelliga organismer. Den japanska kemisten Jokichi Takamine var den första som lyckades isolera och rena hormonet år 1901. Tre år senare skedde den första syntesen av adrenalin av individuellt Friedrich Stolz och Henry Drysdale Dakin. Utsöndringen är normalt låg, men vid aktivering av det sympatiska nervsystemet ökar utsöndringen av adrenalin från binjuren. Noradrenalin och adrenalin tillsammans med ett flertal andra ämnen kallas tillsammans för katekolaminer. Dopamin och noradrenalins samlade effekter utgörs främst av effekter från adrenalin, och är: Ökad nedbrytning av fettlagret i fettvävnaden, vilket gör att mängden fettsyror som cirkulerar i blodet ökar. Fettsyrorna använder cellerna för att bilda mer ATP. Hjärtats slagfrekvens och slagkraft ökar, vilket leder till ökad minutvolym (och därmed även ökat blodtryck).

10

10 (X) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Bakmaskin

En bakmaskin är en köksmaskin som bakar bröd. Maskinen blandar ingredienser till en deg, knådar degen, jäser och gräddar brödet automatiskt. Den är typiskt utrustad med ett ur eller en timer med vilken man kan ställa in när brödet ska vara färdigt (vanligtvis inom 3 timmar), så att det går att servera nybakat och varmt till frukost.

Dreamland

Dreamland är ett musikalbum av Robert Miles, utgivet den 7 juni 1996.