& klevering

& klevering - Strawberry Ask Jordgubb 15x10,5 cm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

I denna gulliga ask i form av en jordgubbe kan du förvara godis, sockerbitar och andra kära små ting, eller bara ha som en dekorativ utsmyckning i ditt hem. Charmigt röd med ett avtagbart lock i grönt blir den en härlig färgklick var du än placerar den. Matcha gärna med stora jordgubbsasken från samma serie. Från holländska &klevering.


Beställ & klevering - Strawberry Ask Jordgubb 15x10,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten & klevering - Strawberry Ask Jordgubb 15x10,5 cm inom kategorin Askar.

Kategori: Askar
Artikelnummer: 128795
Visa fler

Från kunskapsbanken

Askar

Askar (Fraxinus) är ett släkte i familjen syrenväxter som består av cirka 60 arter. De förekommer vanligen i tempererade och subtropiska områden på norra halvklotet. Arterna i asksläktet är till största delen träd, såsom asken, och mer sällan buskar. De är oftast lövfällande, mer sällsynt städsegröna. Bladen är parbladiga, motsatta eller kransställda. Blomställningen är en sammansatt klase, toppställd eller i de övre bladvecken på årsgammal ved. Blommor små, enkönade eller tvåkönade. Kronan är vit till gulvit, eller saknas helt.