Sidan innehåller annonslänkar
Alessi

Alessi - SÅLD "Magic Bunny" Tandpetshållare

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Alessi - SÅLD "Magic Bunny" Tandpetshållare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Alessi - SÅLD "Magic Bunny" Tandpetshållare inom kategorin Askar.

Produktinformation

Tandpetshållare "Magic Bunny" formgiven av Stefano Giovanno för Alessi.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Askar

Askar (Fraxinus) är ett släkte i familjen syrenväxter som består av cirka 60 arter. De förekommer vanligen i tempererade och subtropiska områden på norra halvklotet. Arterna i asksläktet är till största delen träd, såsom asken, och mer sällan buskar. De är oftast lövfällande, mer sällsynt städsegröna. Bladen är parbladiga, motsatta eller kransställda. Blomställningen är en sammansatt klase, toppställd eller i de övre bladvecken på årsgammal ved. Blommor små, enkönade eller tvåkönade. Kronan är vit till gulvit, eller saknas helt.