Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Bonbonniere Påskägg 14 cm Vit/Lera

Jämför produkt Cooee - Bonbonniere Påskägg 14 cm Vit/Lera online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Bonbonniere Påskägg 14 cm Vit/Lera i kategorin Askar här hos oss.

Produktinformation

En stilren Bonbonniere i Cooee stil, med den matta och mjuka yta som kännetecknar deras så omtyckta produkter.Bonbonniere i form av ett ägg kommer bli fantasktisk vackert på dukade bordet, framför ett blomsterarragnemant eller som en prydnad för sig själv. Insidan av ägget är glaserad och därför perfekt att lägga små godbitar i.

Bonbonniere är handgjort och handmålat vilket gör att ingen del är den andra helt lik, alla är unika. Ägget finns i två storlekar att välja mellan.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Cooee - Bonbonniere Påskägg 14 cm Café au Lait/Shell -16%

En stilren Bonbonniere i Cooee stil, med den matta och mjuka yta som kännetecknar deras så omtyckta produkter.

Bonbonniere i form av ett ägg kommer bli fantasktisk vackert på dukade bordet, framför ett blomsterarragnemant eller som en prydnad för sig själv. Insidan av ägget är glaserad och därför perfekt att lägga små godbitar i. Bonbonniere är handgjort och handmålat vilket gör att ingen del är den andra helt lik, alla är unika. Ägget finns i två storlekar att välja mellan.

Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Matbestick styck

Matbestick styck från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Wilfa

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Ekelund

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Vintage

Se alla produkter