Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - "Malin" Mattallrikar10 st

Beställ Gefle - "Malin" Mattallrikar10 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - "Malin" Mattallrikar10 st inom kategorin Assietter.

Produktinformation

10 st mattallrikar ur serien "Malin" från Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

PotteryJo - Daria Tallrik 22 cm Umbra -50%

Med denna fina tallrik från PotteryJo och serien Daria blir din dukning dekorativ och elegant. Detta är en lite mindre tallrik som mäter 22 cm i diameter, fin som förrätts- eller efterrättsassiett och passar utmärkt till afternoon tea. Den har en vacker kant runt om och tål både mikro och kan köras i diskmaskinen. Att ha fint porslin därhemma att äta på ger guldkant på tillvaron, vardag som fest.

Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur.

Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Assietter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Barntallrikar

Barntallrikar från Sthål

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Wellmark

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från BRUNS

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Iittala

Se alla produkter