Gefle - SÅLD "Neapel" Fruktfat och 6 assietter

Beställ Gefle - SÅLD "Neapel" Fruktfat och 6 assietter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Neapel" Fruktfat och 6 assietter inom kategorin Assietter.

Produktinformation

Fruktfat med assietter ur serien "Neapel" formgiven av Arthur Percy från Gefle Porslinsbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Carolina Gynning - DECO Black Tallrik 22 cm -11%

Underbar tallrik från Carolina Gynnings DECO kollektion.

Carolina Gynning har formgivit denna porslinstallrik som ingår i servisen DECO Black. Ledorden för uppsättningen av köksprodukter som hon döpt till DECO är elegans och kaxighet.

Det märks inte minst i det klassiska och stilrena monogrammönstret i svart och guldton som gör ett starkt intryck i din borddukning!

Carolina Gynning har i DECO servisen kombinerat sin konst med designintresse som tidigare resulterat i bland annat smycken, kuddfodral och lampor. Det gemensamma i alla Carolina Gynnings produkter och i hennes konst är de starka känslorna och ett personligt avtryck från Carolina Gynning som kvinna och konstnär, så även i denna DECO tallrik.

Porslintallriken är 22 cm i diameter och härligt utformad där dess dekaler och mönster sätts för hand vilket ger en naturlig och genuin känsla till varje del i servisen.

Hela DECO kollektionen, som även innehåller djupa tallrikar och skålar, är tillverkad i benporslin vilket gör att köksprodukterna är väldigt hållbara, de tål både maskindisk och mikrovågsugn, och kan med fördel användas dagligen och så fin som Carolina Gynnings DECO-tallrikar är kommer du vilja duka med denna tallrik till såväl vardag som till fest!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Assietter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Iittala

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Barnserviser

Barnserviser från Done By Deer

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Pyrex

Se alla produkter