Sidan innehåller annonslänkar
Vintage

Vintage - "Tulipa" Assietter 8 st

Kontrollera pris

Köp nu

8 st assietter "Tulipa" av Ulrica Hydman Vallien med dekor av små gula blommor.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Vintage - "Tulipa" Assietter 8 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vintage - "Tulipa" Assietter 8 st i kategorin Assietter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Assietter
Artikelnummer: 137025
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Blomus

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Bitz

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Experiment

Ett experiment inom vetenskapen är en undersökningsmetod som används för att studera en viss variabels påverkan på en annan variabel i kausala termer. Experiment skiljer sig från andra undersökningsmetoder genom att undersökaren har en aktiv roll i att sätta igång den kausala process som är oftast att pröva en hypotes. Experiment kan utföras på flera olika undersökningsobjekt, såväl levande varelser som döda ting, och metoden har delvis olika innehåll beroende på vilket det aktuella objektet är.

Bilar

Bilar kan avse: Bil – ett motorfordon Bilar (film) – amerikansk animerad film från 2006 Cars (datorspel) – datorspel baserat på filmen Ahlgrens bilar – varumärke för skumgodis tillverkat av Cloetta

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.