Sidan innehåller annonslänkar
Vintage

Vintage - "Tulipa" Assietter 9 st

Kontrollera pris

Köp nu

9 st assietter ur serien "Tulipa" formgivna av Ulrica Hydman Vallien.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Vintage - "Tulipa" Assietter 9 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vintage - "Tulipa" Assietter 9 st i kategorin Assietter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Assietter
Artikelnummer: 142477
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Träpelletsgrillar

Träpelletsgrillar från Traeger

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Cilio

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Båt

En båt är en farkost avsedd för färd på vatten. Den drivs fram av paddlar, åror, segel, skovelhjul, propeller eller vattenjet. Paddel och åra drivs oftast av muskelkraft; segel av vinden; skovelhjul, propeller och vattenjet av ångmaskin eller motor.