Wedgwood

Wedgwood - Jasper Conran Pinstripe Tallrik flat 18 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Denna storlek på tallrik passar urmärkt för förrätten, desserten eller kakan till fikat.


Jämför produkt Wedgwood - Jasper Conran Pinstripe Tallrik flat 18 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wedgwood - Jasper Conran Pinstripe Tallrik flat 18 cm i kategorin Assietter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Assietter
Artikelnummer: 65441
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Küchenprofi

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Spring Copenhagen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Speed

Speed kan avse:

Babblarna

Babblarna är ett språkpedagogiskt material skapat av Anneli Tisell (författare) i samverkan med Iréne Johansson (Karlstadmodellens grundare), Ola Schubert (animatör och illustratör), Hannes Hagstrand (illustratör), Johan Rask (kompositör) och Hasse Sjölander (kompositör). Figurerna är inspirerade av professor Iréne Johansson och Karlstadmodellen, en träningsmodell för personer med språk-, tal- eller kommunikationssvårigheter. Johanssons figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo hade tagits fram på 1980-talet för att träna barn i de olika språkljuden, där barn härmar deras ljud/namn och därmed lär sig att använda betoningar och får en melodi i sitt språk. Figurernas namn introducerades av Johansson i hennes bok Primitiv Grammatik - Ordstadium, utgiven av Studentlitteratur 1990. Figurerna uppdaterades 2006 av Anneli Tisell, Ola Schubert och Hannes Hagstrand och de fick nya former och färger (Babba blev brun, Bibbi blev gul, Bobbo blev röd, Dadda blev grön, Diddi blev rosa och Doddo blev blå). Böcker, spel, musik och filmer med Babblarna sprids till en större allmänhet genom Hatten förlag, med start 2007. Konceptet används i den pedagogiska verksamheten i flera förskolor, och Babblarnas Youtube-kanal har över 600 miljoner visningar (december 2019). De vann juryns specialpris i Kristallen 2018.

Dricksglas

Dricksglas är de glas som används som dryckeskärl tillverkade av glas, kristallglas eller plast. Dricksglas till bordsserviser, så kallade servisglas, är inte tillverkade av plast. Glas av olika storlek och med olika mängd vatten i används ibland även som musikinstrument genom att gnida runt kanterna med blöta fingrar eller genom att slå på dem med en sked eller dylikt som på klockor.