Wedgwood

Wedgwood - Jasper Conran Strata White Tallrik flat 23 cm

249 kr 187 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Den här storleken är bra att använda till förrätten, efterrätten eller som små upplässningsfat till exempelvis tapas.


Jämför produkt Wedgwood - Jasper Conran Strata White Tallrik flat 23 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wedgwood - Jasper Conran Strata White Tallrik flat 23 cm i kategorin Assietter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Assietter
Artikelnummer: 20165
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Le Creuset

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Egmont

Egmont kan syfta på: Egmont (drama) – ett sorgespel av Johann Wolfgang von Goethe om Lamoraal Egmont

Kärnan

Kärnan är ett torn som är den enda kvarstående byggnaden av det medeltida Helsingborgs slott.Dendrokronologisk datering har visat att Kärnan byggdes på 1310-talet, då Erik Menved var kung i Danmark. Tornet är 35 meter högt (den sammanbyggda trappturellen – trapptornet – är 38,5 meter högt) och ligger i sin tur på landborgen. Vid klart väder så kan man tydligt se Turning Torso och Öresundsbron från kikarna på Kärnans topp. Byggnaden var ursprungligen ett befäst bostadstorn med 8 våningar som förbands med varandra genom en spiraltrappa. I de nedtill 4,5 meter tjocka murarna finns i varje våning inbyggda tornkamrar som är försedda med smala skottgluggar. Tornet har varit omgivet av en ringmur.

Bränsle

Ett bränsle är en substans som genom förbränning eller annan process kan omvandlas så att användbar energi frigörs. Den vanligaste processen är förbränning, men den kan också vara en annan kemisk reaktion eller en kärnreaktion, såsom fission eller fusion. För att ett bränsle ska vara användbart måste energin kunna utnyttjas på ett ekonomiskt och tekniskt möjligt sätt. Energin i ett bränsle måste även kunna lagras under en för ändamålet rimlig tid, och ofta måste energin även produceras så att den kan omvandlas till arbete. Bränslen kan bland annat användas för byggnadsuppvärmning, matlagning, elektricitetsproduktion och som drivmedel.