Wedgwood

Wedgwood - Jasper Conran Strata White Tallrik flat 33 cm

489 kr 398 kr-19%
Kontrollera pris

Köp nu

En tallrik i större modell. Buffétallrik, mattallrik eller uppläggningstallrik. Finns många användningsområden.


Jämför produkt Wedgwood - Jasper Conran Strata White Tallrik flat 33 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wedgwood - Jasper Conran Strata White Tallrik flat 33 cm i kategorin Assietter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Assietter
Artikelnummer: 20166
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Träpelletsgrillar

Träpelletsgrillar från Traeger

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Scanpan

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Avengers

Avengers, även känd under namnet Hämnarna i Sverige, är en amerikansk superhjältegrupp. Den figurerar i en egen serietidning skapad av Stan Lee och Jack Kirby, publicerad av Marvel Comics. Serien ges ut i tidningsform i USA, men har i Sverige bara publicerats vid enstaka tillfällen.

Armband

Armband eller armring är ett smycke som man fäster eller hänger på handleden. En armring är stel och gjord i ett stycke till skillnad från armbandet som i regel består av flera länkar eller ett band av något material. De finns i alla olika storlekar och i massor av olika färger. Det utgörs av en hel eller öppen ring tillverkad av metall eller något annat material. Ofta förekommer utsmyckningar i form av pärlor, koraller, ädelstenar, elfenben, siden med mera. Hos naturfolk förekommer armband bestående av snören med brokiga fjädrar, små musslor, djurtänder med mera. Armband kan även användas i praktiskt syfte, klockarmband används till armbandsur, sjukhusarmband för att hålla koll på patienters identitet och evenemangsarmband som inträdesbiljett på festivaler och åkattraktioner i nöjesparker.

Brandman

Brandman, äldre benämning brandsoldat, kallas en person verksam inom brandförsvar och räddningstjänst, huvudsakligen som baspersonal, detta till skillnad från brandingenjörer och brandchefer.