Sidan innehåller annonslänkar

Wally and Whiz Vingummi i Presentask

Kontrollera pris

Köp nu

Skäm bort godisälskaren med en hel ask full av lyxigt vingummi från danska Wally and Whiz! De stilrena förpackningarna innehåller blandat vingummi i annorlunda smakkombinationer som till exempel mango,...


Jämför produkt Wally and Whiz Vingummi i Presentask online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wally and Whiz Vingummi i Presentask i kategorin Ätbar-Godis här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ätbar-Godis
Artikelnummer: 17981
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Julljushållare

Julljushållare från Holmen

Se alla produkter
Figuriner

Figuriner från Kay Bojesen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Snapsglas

Ett snapsglas eller nubbeglas är ett servisglas avsett för snaps. Glaset innehåller runt 5 centiliter. En klassisk modell av snapsglas är konformat och har ett långt ben med rund fot.

36

36 (XXXVI) var ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern.

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.