Funktion - Muffinsform för 12 muffins 36x23 cm Grå

Beställ Funktion - Muffinsform för 12 muffins 36x23 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Funktion - Muffinsform för 12 muffins 36x23 cm Grå inom kategorin Bakformar.

Produktinformation

Baka läckra muffins med denna form i silikon från varumärket Funktion. Muffinsformen är mycket tålig och klarar temperaturer från 220 grader och ned till -20 grader.

Lämplig till ugn, frys och maskindisk. 12 stycken muffins får plats och formen har räfflat mönster på sidorna, för ett bättre grepp. .

Se gärna också

Guardini - Juliette Cupcakeform Silikon 6-pack Röd

Set med 6 cupcakeformar i flexibel silikon med en diameter på 6,5 cm från Guardinis Juliette-serie.

Grädda både hembakade muffins och cupcakes med dessa flexibla och återanvändbara cupcakeformar i silikon från italienska Guardini. Dessa färgglada formar från Guardinis Juliette-serie är perfekt för den som älskar att baka smaskiga efterrätter i portionsstorlek och tack vare deras hållbara form kan vi garantera att resultatet kommer att bli perfekt varje gång. Cupcakeformarna är en del av Guardinis Juliette-serie som är en samling ugnsformar som har tagits fram i högkvalitativ silikon och som speciellt har designats för att göra hemmabaket så enkelt och problemfritt som möjligt. Silikonformarna har naturliga non-stick-ytor som gör att dina bakverk enkelt lossnar från dem när de har gräddats färdigt i ugnen, och tack vare att silikon är ett så pass tåligt material fungerar formarna lika bra i frysen som i ugnen. Formarna tål temperaturer mellan -40 och 260 °C och kan därför användas i ugn, mikrovågsugn, kyl och frys utan problem. Cupcakesformarna har en diameter på 6,5 cm samt en höjd på 3 cm och rengörs enkelt i diskmaskin.

Italienska Guardini etablerades år 1950 och föddes ur en passion för matlagning och en obeveklig önskan att skapa högkvalitativt skräddarsydda matlagningstillbehör för alla typer av konsumenter genom att kombinera tradition med innovation. Nu, 70 år senare, är Guardini världsledande när det kommer till tillverkning av bakformar av allra högsta kvalité, tack vare deras banbrytande designer som gör bakning både enkelt och underhållande. Guardinis bakformar är tillverkade i speciellt Hi-Top-stål som bidrar till formarnas innovativa utformning och som gör det lätt att få till ett perfekt resultat varje gång. Med Guardini är allt möjligt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bakformar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grillknivar

Grillknivar från Guzzini

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Cult Design

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Victorinox

Se alla produkter
Brödknivar

Brödknivar från Global

Se alla produkter