Sidan innehåller annonslänkar
Wilfa

Wilfa - Bakmaskin BM-50 Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Njut av färskt bröd när det passar dig. Bakmaskinen BM-50 från Wilfa låter dig välja två olika brödstorlekar; 1 kg och 1,5 kg, har dubbelknådande krokar som ger dig en smidig deg. Det finns 11 olika program - även ett speciellt anpassat för glutenfritt bröd och med en funktion för upp till en timmes uppvärmning. Brödmaskinen har en egen dispenser för frukt och nötter, vilket gör att du kan baka brödet precis som du vill ha det och med det praktiska fönstret i locket kan du hålla ett öga på bakningsprocessen. Det är lätt att få ut det nybakade brödet eftersom behållaren har en effektiv släppbeläggning vilket också gör den lätt att rengöra.


Jämför produkt Wilfa - Bakmaskin BM-50 Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wilfa - Bakmaskin BM-50 Vit i kategorin Bakmaskin här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Bakmaskin
Artikelnummer: 121097
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kryddor

Kryddor från Peugeot

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Eva Solo

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mattel

Mattel, Inc. är en av världens största leksakstillverkare. Det tillverkar och säljer bland annat dockan Barbie. Företaget bildades 1945. 2011 utsattes Mattel för en Greenpeace-kampanj, eftersom organisationen sade sig ha bevis för att förpackningen till Barbiedockorna kommer från skövlad indonesisk regnskog.