Sidan innehåller annonslänkar
Westmark

Westmark - Ugnsmatta Silikon Röd

379 kr 285 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Ugnsmattan Crispy från tyska Westmark hjälper dig att få krispiga och mer hälsosamma potatisklyftor, pommes frites, kyckling och liknande mat du tillagar i ugnen. Ytan består av en massa upphöjningar som fettet kan rinna ned igenom och som säkerställer en jämn värmefördelning. Mattan har en kant runt om som skyddar plåten under från spill. Värmetålig upp till 240 °C. Ugnsmattan är tillverkad i livsmedelsgodkänd silikon och kan diskas i diskmaskinen. När du inte använder ugnsmattan kan du rulla ihop den för enklare förvaring. Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.


Beställ Westmark - Ugnsmatta Silikon Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Ugnsmatta Silikon Röd inom kategorin Bakmattor.

Läs mer...
Kategori: Bakmattor
Artikelnummer: 125209
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Småbestickset

Småbestickset från Gense

Se alla produkter
Kannor Tillbehör

Kannor Tillbehör från Rörstrand

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.