Produkter från Bakstenar

6 Produkter
Här finns produkter i kategorin Bakstenar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Bakstenar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Bakstenar.
Filtrera varumärke
Sortera

Bakstenar

Hitta produkter inom kategorin Bakstenar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bakstenar.

Baksten, ugnssten eller pizzasten är en tjockare skiva av något slags sten, ofta granit eller kalksten, som används i ugnar för att det som bakas i ugnen skall bli som om det bakats i en stenugn. Den kan användas när man gräddar pizza eller bröd. Bakstenen gör att ugnen bibehåller en jämn och hög temperaturnivå, vilket i sin tur resulterar i en hårdare skorpa och annan karaktär. Vid användning placeras bakstenen på plåt eller galler i nedre delen av en kall ugn. När stenen blivit varm och ugnen uppnått rätt temperatur låter man grädda bakverket på ugnsstenen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Smeg - 50