Done By Deer

Done By Deer - Meet & Eat Yummy Bestickset Silikon Rosa

249 kr 186 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Yummy bestickset från Done by Deer är perfekt för dig som just börjat träna att äta själv med bestick. Setet består av gaffel (Nozo), kniv (Ozzo) och sked (Elphee). Besticken har greppvänliga handtag med silikonhölje och kommer i en fin presentförpackning. Helt fria från PVC, BPA och ftalater och tål diskmaskin.


Beställ Done By Deer - Meet & Eat Yummy Bestickset Silikon Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Done By Deer - Meet & Eat Yummy Bestickset Silikon Rosa inom kategorin Barnbestick.

Kategori: Barnbestick
Artikelnummer: 113527
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.