Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Mobil Hundar 20 cm


Beställ Afroart - Mobil Hundar 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Mobil Hundar 20 cm inom kategorin Barnrumsdekorationer.

Produktinformation

Fin mobil från Afroart med hundar i härliga färger och små vita bollar, alla cirkulerande runt en ring i bambu. Perfekt att hänga över spjälsängen eller skötbordet.

Djuren och bollarna är tillverkade av tovad ull i Nepals högland. Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

By On - Balloon Väggdekor 17x23 cm Grå

Charmig ballong från By On att sätta upp på väggen, extra fin i barnrummet så klart. Ballongen har en fin matt yta och en plan baksida som gör att ballongen enkelt kan monteras på en vägg eller på en plan yta. Sätt flera tillsammans för att skapa en drömmande iögonfallande dekoration. Produkten är handmålad och därför kan små variationer i utseendet förekomma.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Playmobil

Playmobil är små leksaker av plast som började tillverkas 1974 i det dåvarande Västtyskland efter att oljekrisen 1973 gjort plast dyrt. Den dyra plasten gjorde att ett plastföretag valde att tillverka små och dyrare leksaker hellre än stora billiga byttor och spann av den dyrbara plastråvaran. Kopian Playbig förlorade en patentstrid och fick sluta tillverka en liknande produkt.

200

200 (CC) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.