Done By Deer

Done By Deer - Meet & Eat Haklapp Contour med kardborre Rosa

119 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Praktisk haklapp från Done By Deer, utrustad med ficka på magen, perfekt för den som just börjat äta själv! Haklappen fästs med kardborre och kan tvättas i maskin. Mönstret Contour består av djuren Elphee, Ozzo och Nozo, och finns som matchade matset. Oeko-tex-certifierad textil.


Beställ Done By Deer - Meet & Eat Haklapp Contour med kardborre Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Done By Deer - Meet & Eat Haklapp Contour med kardborre Rosa inom kategorin Barnserviser.

Kategori: Barnserviser
Artikelnummer: 113531
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.