Done By Deer

Done By Deer - Meet & Eat Matset Happy Dots Rosa

349 kr 244 kr-30%
Kontrollera pris

Köp nu

Meet & Eat matset från Done By Deer gör det lite roligare att äta! I setet ingår tallrik med praktiska fack för uppdelning av maten, mugg med öra (220 ml), och bestick, alla med illustrationer ur gulliga mönstret Happy Dots. Alla delar i servisen är helt fria från PVC, BPA, PMD och ftalater. Material Tallrik och mugg 100% melamin Bestick plast, 18/8 rostfritt stål


Jämför produkt Done By Deer - Meet & Eat Matset Happy Dots Rosa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Done By Deer - Meet & Eat Matset Happy Dots Rosa i kategorin Barnserviser här hos oss.

Kategori: Barnserviser
Artikelnummer: 113497
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.