Sidan innehåller annonslänkar
Done By Deer

Done By Deer - Meet & Eat Pipmugg / Snack Box Elphee Rosa

139 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Praktisk mugg med handtag från Done By Deer. Muggen kommer med två lock, ett piplock som går att dricka ur och ett lock med skåror, perfekt till snacks! Det smarta snackslocket gör att småbitar av till exempel äpple eller bröd håller sig i muggen och inte trillar ur. Material 100% melamin, lock 100% silikon


Jämför produkt Done By Deer - Meet & Eat Pipmugg / Snack Box Elphee Rosa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Done By Deer - Meet & Eat Pipmugg / Snack Box Elphee Rosa i kategorin Barnserviser här hos oss.

Kategori: Barnserviser
Artikelnummer: 113518
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.