Done By Deer

Done By Deer - Yummi Minin Matset Dreamy Dots 3 delar

199 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Dreamy Dots matset i tre delar från Done by deer, perfekt att duka med när det är dags för de små sötnosarna att lära sig att äta själva. Tallrik och skål är tillverkade i melamin och det tillhörande glaset i akrylplast. Med Elphee och Raffi på som sällskap och i flera härliga färger att välja mellan kommer det lätt att bli en favorit. Tallrik 18,5x3 cm. Skål 11,5x5 cm, 370 ml. Glas 6,5x7,5 cm, 120 ml.


Jämför produkt Done By Deer - Yummi Minin Matset Dreamy Dots 3 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Done By Deer - Yummi Minin Matset Dreamy Dots 3 delar i kategorin Barnserviser här hos oss.

Kategori: Barnserviser
Artikelnummer: 121799
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.

3

3 (III) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.