Done By Deer

Done By Deer - Yummi Plus Matset 3 delar Rosa

189 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Att lära sig att äta själv kan vara en riktigt utmaning. Done by deer vill hjälpa på traven med sitt First meal set som består av en skål, sked och pip-mugg tillverkad i tålig melamin. Muggen har en praktisk tvåhandsfattning och en sip-pip av silikon som sluter tätt och förhindrar att drycken läcker ut. Tillsammans med Sea Friends maneten Jelly och valen Wally blir det extra skoj att lära sig att äta själv. Skål 13,5 x 5 cm, 505 ml. Mugg 8 x 6,5 cm, 230 ml. Lock 8 x 2 cm Sked 14 cm


Beställ Done By Deer - Yummi Plus Matset 3 delar Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Done By Deer - Yummi Plus Matset 3 delar Rosa inom kategorin Barnserviser.

Kategori: Barnserviser
Artikelnummer: 121812
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.

3

3 (III) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.