Done By Deer

Done By Deer - Meet & Eat Yummy Skål Elphee Grå

129 kr
Kontrollera pris

Köp nu

YummyPlus matskål är en tallrik med höga kanter, perfekt för dig som tränar på att äta själv! Skålen har ett antihalk-silikongrepp. Helt fri från PVC, BPA och ftalater och tål diskmaskin. Material 100% melamin, silikon


Beställ Done By Deer - Meet & Eat Yummy Skål Elphee Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Done By Deer - Meet & Eat Yummy Skål Elphee Grå inom kategorin Barnskålar.

Kategori: Barnskålar
Artikelnummer: 113506

Se även andra produkter från Barnskålar

Sortera

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.

Skalare

Skalare kan syfta på: Äldre och mindre korrekt variant av skalar; en fisk Ett köksverktyg såsom potatisskalare