Done By Deer

Done By Deer - Bordstablett Silikon Dreamy Dots Grå

139 kr
Kontrollera pris

Köp nu

En praktisk bordstablett i silikon från Done by deer. Men halkskydd som gör att tabletten ligger stadigt på plats och med de sovande Raffi och Elphee på som sällskap är den perfekt för när den lilla sötnosens ska börja äta själv. Silikon är mjukt och slitstarkt - det värmebeständiga materialet är lätt att torka av eller tvätta i diskmaskinen.


Jämför produkt Done By Deer - Bordstablett Silikon Dreamy Dots Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Done By Deer - Bordstablett Silikon Dreamy Dots Grå i kategorin Barntabletter här hos oss.

Kategori: Barntabletter
Artikelnummer: 121802

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.