Sidan innehåller annonslänkar

Oyoy - Gobi Miniförkläde 56x44 cm Kola

Jämför produkt Oyoy - Gobi Miniförkläde 56x44 cm Kola online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Oyoy - Gobi Miniförkläde 56x44 cm Kola i kategorin Barntextil här hos oss.

Produktinformation

Det söta miniförklädet för barn passar de allra minsta kockarna. Tillverkat i 100 % ekologisk bomull och i två fina färger.

Finns även i vuxenstorlek. Från danska OYOY. .

Se gärna också

Sebra - Sebra Textil Haklapp Elefanten Fanto 2-pack Vintage Blue

Sebra Textil Haklapp Elefanten Fanto 2-pack från Sebra Interior är perfekt när din lilla sötnos ska börja äta fast föda.

Haklappen har en liten ficka som samlar upp den mat som hamnar utanför munnen - perfekt när en liten inte riktigt har lärt sig äta ännu. Använd haklappen från den första skedmatningen och skydda ditt barns kläder från gröt, mos och allt annat som kan missa den lilla munnen. Haklappen är tillverkad i silikon och kan enkelt torkas av när måltiden är avslutad, den knäpps i nacken och har flera justeringshål för att anpassa storleken. Haklappen Fanto kommer i 2-pack och finns i flera färger att välja mellan.

Produkten är gjord av livsmedelsgodkänd silikon. Produkten är märkt med glas- och gaffelsymbolen, vilket betyder att produkten uppfyller kraven för material i kontakt med livsmedel. Rekommenderad ålder: 4 månader+Rengöringsinstruktioner: produkten tål maskindisk. Rengör produkten före första användningen.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fat limiterat

Fat limiterat från Gustavsberg

Se alla produkter
Förvaring

Förvaring från Solstickan

Se alla produkter
Småbestick

Småbestick från WMF

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Gustavsberg

Se alla produkter