Barkonsult Bar

Barkonsult Bar - Julep Kopp Silver

Kontrollera pris

Köp nu

En julep kopp är en metallmugg som man traditionellt använder för att servera krossis-drinkar is som exempelvis Moscow Mule eller Mojitos. Självklart fungerar de även till övriga drinkar.


Beställ Barkonsult Bar - Julep Kopp Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Barkonsult Bar - Julep Kopp Silver inom kategorin Bartillbehör övrigt.

Läs mer...
Kategori: Bartillbehör övrigt
Artikelnummer: 107160
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Zwilling

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Iittala

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Brandfilt

Brandfilt är en filt man släcker mindre bränder med. Elden kvävs genom att brandfilten läggs över brandhärden och packas till runt om. Brandfiltar är som effektivast mot bränder på vågräta ytor. Filten är oftast av glasfiber och klarar höga temperaturer. Den lämpar sig väl för brandbekämpning i exempelvis kök, laboratorier och vårdinrättningar. Brandfiltar är utmärkta för att släcka brand i kläder. Om filten används till att släcka brand i kläder på en person bör man försöka börja med att lägga på filten vid huvudet så att lågor och värme förs mot fötterna. Detta för att minska risken för brännskador på offrets ansikte och hals. Sedan 2019 finns en uppdaterad Europastandard för brandfiltar, EN 1869:2019. Standarden ställer krav på filtens värmetålighet och att den är tät så att brandgaser inte tränger igenom vid användning.

Snapsglas

Ett snapsglas eller nubbeglas är ett servisglas avsett för snaps. Glaset innehåller runt 5 centiliter. En klassisk modell av snapsglas är konformat och har ett långt ben med rund fot.