Sidan innehåller annonslänkar
Viski

Viski - Irving Tumbler 2-pack

539 kr 405 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till. Två stycken snygga kristallglas med modern krom design högst upp. Glasen är perfekta för whisky men kan såklart användas för mycket annat. Perfekt som gåva till whisky-älskaren!


Beställ Viski - Irving Tumbler 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Irving Tumbler 2-pack inom kategorin Bartillbehör övrigt.

Läs mer...
Kategori: Bartillbehör övrigt
Artikelnummer: 108094
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Aida

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Royal Copenhagen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Babblarna

Babblarna är ett språkpedagogiskt material skapat av Anneli Tisell (författare) i samverkan med Iréne Johansson (Karlstadmodellens grundare), Ola Schubert (animatör och illustratör), Hannes Hagstrand (illustratör), Johan Rask (kompositör) och Hasse Sjölander (kompositör). Figurerna är inspirerade av professor Iréne Johansson och Karlstadmodellen, en träningsmodell för personer med språk-, tal- eller kommunikationssvårigheter. Johanssons figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo hade tagits fram på 1980-talet för att träna barn i de olika språkljuden, där barn härmar deras ljud/namn och därmed lär sig att använda betoningar och får en melodi i sitt språk. Figurernas namn introducerades av Johansson i hennes bok Primitiv Grammatik - Ordstadium, utgiven av Studentlitteratur 1990. Figurerna uppdaterades 2006 av Anneli Tisell, Ola Schubert och Hannes Hagstrand och de fick nya former och färger (Babba blev brun, Bibbi blev gul, Bobbo blev röd, Dadda blev grön, Diddi blev rosa och Doddo blev blå). Böcker, spel, musik och filmer med Babblarna sprids till en större allmänhet genom Hatten förlag, med start 2007. Konceptet används i den pedagogiska verksamheten i flera förskolor, och Babblarnas Youtube-kanal har över 600 miljoner visningar (december 2019). De vann juryns specialpris i Kristallen 2018.