Viski

Viski - Professional Bartenderkniv

Kontrollera pris

Köp nu

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till. En kniv som passar perfekt till apelsiner, citroner och lime! Den har ett snyggt trähandtag i akacia och ett rostfritt blad som rundas av i toppen och har två spetsar. Att dekorera drinkar med citrus blir mycket enklare!


Beställ Viski - Professional Bartenderkniv på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Professional Bartenderkniv inom kategorin Bartillbehör övrigt.

Läs mer...
Kategori: Bartillbehör övrigt
Artikelnummer: 108148
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Barnbak

Barnbak från Martinex

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Chamois

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Armband

Armband eller armring är ett smycke som man fäster eller hänger på handleden. En armring är stel och gjord i ett stycke till skillnad från armbandet som i regel består av flera länkar eller ett band av något material. De finns i alla olika storlekar och i massor av olika färger. Det utgörs av en hel eller öppen ring tillverkad av metall eller något annat material. Ofta förekommer utsmyckningar i form av pärlor, koraller, ädelstenar, elfenben, siden med mera. Hos naturfolk förekommer armband bestående av snören med brokiga fjädrar, små musslor, djurtänder med mera. Armband kan även användas i praktiskt syfte, klockarmband används till armbandsur, sjukhusarmband för att hålla koll på patienters identitet och evenemangsarmband som inträdesbiljett på festivaler och åkattraktioner i nöjesparker.

Avengers

Avengers, även känd under namnet Hämnarna i Sverige, är en amerikansk superhjältegrupp. Den figurerar i en egen serietidning skapad av Stan Lee och Jack Kirby, publicerad av Marvel Comics. Serien ges ut i tidningsform i USA, men har i Sverige bara publicerats vid enstaka tillfällen.