Viski

Viski - Professional Hawthorne Sil RF

299 kr 225 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

En sil från Viski gjord i rostfritt stål, perfekt för drinkmästaren i hemmabaren. Silen passar till alla standardglas. För enklare rengöring går det att ta bort fjädern.


Beställ Viski - Professional Hawthorne Sil RF på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Professional Hawthorne Sil RF inom kategorin Bartillbehör övrigt.

Läs mer...
Kategori: Bartillbehör övrigt
Artikelnummer: 108078
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Iittala

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Pyrex

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

A

A [ɑː]  är den första bokstaven i det moderna latinska alfabetet.

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.

Svensexa

En svensexa, tidigare svenkväll eller svenmiddag, är en fest som av (traditionellt manliga) vänner (framför allt marskalk eller best man) anordnas för en man som står i begrepp att gifta sig, och som skall betecknas som ett sista farväl av ungkarlslivet. Den kvinnliga motsvarigheten är möhippa som i Sverige är en äldre tradition än svensexan. Men när mökvällarna förekom i 1500-talets bondesamhälle uppstod svenkvällar under 1600-talet i städernas borgerliga miljöer, bland exempelvis officerare och handelsmän.Svensexetraditionen på 1800-talet innehöll inga speciella aktiviteter utan fokus låg på alkoholen. Männen klädde sig i frack och gick ut på krogen. Under 1900-talet spreds svensexan till andra grupper i samhället, men utan större förändring – fokus låg fortfarande på spriten.I Finland kallas de uppsluppna festligheterna före bröllopet, avskedet till statusen som ogift, oftast ”polttarit” (på finska) eller ”polttare” (på svenska) från tyskans Polterabend. Mer sällan används begreppen möhippa eller svensexa, som i Sverige.

Skalare

Skalare kan syfta på: Äldre och mindre korrekt variant av skalar; en fisk Ett köksverktyg såsom potatisskalare