Watt & Veke

Watt & Veke - Anna Plafond 40 cm Vit

2699 kr 1788 kr-34%
Kontrollera pris

Köp nu

Anna är en stilig och dekorativ plafond från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke. Passar perfekt där du inte ha plats för en hängande lampa, eller där du vill ha en diskret taklampa av andra anledningar som ändå är vacker och stilren. Med rena, fina linjer och vitt bomullstyg skapas en klassisk lampa som passar med de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt. Klädd i vitt bomullsjerseytyg som ger ett härligt mjukt allmänljus sprider Anna en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Den här artikeln har en diameter på 40 cm, men modellen finns även i fler storlekar. Lampan har plats för två ljuskällor. - Plafond 40 cm i diameter. - Klädd i vitt bomullsjerseytyg. - 2 ljuskällor. - E14-sockel. - Maxwatt 40 W.


Beställ Watt & Veke - Anna Plafond 40 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Watt & Veke - Anna Plafond 40 cm Vit inom kategorin Belysning övrigt.

Läs mer...
Kategori: Belysning övrigt
Artikelnummer: 128673
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Julljushållare

Julljushållare från Design House Stockholm

Se alla produkter
Julbelysning

Julbelysning från Georg Jensen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.

Julbelysning

Julbelysning är de ljus som i dekorationssyfte sätts upp i juletider. Seden går tillbaka till 1700-talets Centraleuropa, då man på många håll, till en början i framför allt överklasshem, pyntade julgranen med stearinljus. Elektrisk julbelysning slog igenom under tidigt 1900-tal, och vid 1900-talets mitt började det bli allt vanligare att man satte upp elektriska ljusslingor längsmed städernas gator. Elektrisk julgransbelysning lanserades under 1880- och 1890-talen, men var till en början dyrt och först under 1920- och 1930-talen började människor i allmänhet ha råd med det.