Watt & Veke

Watt & Veke - Ceiling Takupphängare E27 Svart

299 kr 247 kr-17%
Kontrollera pris

Köp nu

Takupphänge från det svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke. Passar till en ljuskälla med E27 sockel och max 60 W. Takupphängets sladd är 2 m och längden på anslutningskabeln är 2 m. Välj mellan svart eller vit färg.


Beställ Watt & Veke - Ceiling Takupphängare E27 Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Watt & Veke - Ceiling Takupphängare E27 Svart inom kategorin Belysning övrigt.

Läs mer...
Kategori: Belysning övrigt
Artikelnummer: 128680
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Förvaring

Förvaring från Solstickan

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.