Sidan innehåller annonslänkar
WATT&VEKE

WATT&VEKE - Anna Plafond 40 cm Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Anna är en stilig och dekorativ plafond från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke. Passar perfekt där du inte ha plats för en hängande lampa, eller där du vill ha en diskret taklampa av andra anledningar som ändå är vacker och stilren. Med rena, fina linjer och vitt bomullstyg skapas en klassisk lampa som passar med de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt. Klädd i vitt bomullsjerseytyg som ger ett härligt mjukt allmänljus sprider Anna en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Den här artikeln har en diameter på 40 cm, men modellen finns även i fler storlekar. Lampan har plats för två ljuskällor. - Plafond 40 cm i diameter. - Klädd i vitt bomullsjerseytyg. - 2 ljuskällor. - E14-sockel. - Maxwatt 40 W.


Beställ WATT&VEKE - Anna Plafond 40 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten WATT&VEKE - Anna Plafond 40 cm Vit inom kategorin Belysning övrigt.

Läs mer...
Kategori: Belysning övrigt
Artikelnummer: 128673
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Witt

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.