Sidan innehåller annonslänkar
WATT&VEKE

WATT&VEKE - Anna Plafond 40 cm Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Anna är en stilig och dekorativ plafond från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke. Passar perfekt där du inte ha plats för en hängande lampa, eller där du vill ha en diskret taklampa av andra anledningar som ändå är vacker och stilren. Med rena, fina linjer och vitt bomullstyg skapas en klassisk lampa som passar med de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt. Klädd i vitt bomullsjerseytyg som ger ett härligt mjukt allmänljus sprider Anna en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Den här artikeln har en diameter på 40 cm, men modellen finns även i fler storlekar. Lampan har plats för två ljuskällor. - Plafond 40 cm i diameter. - Klädd i vitt bomullsjerseytyg. - 2 ljuskällor. - E14-sockel. - Maxwatt 40 W.


Beställ WATT&VEKE - Anna Plafond 40 cm Vit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten WATT&VEKE - Anna Plafond 40 cm Vit inom kategorin Belysning övrigt.

Kategori: Belysning övrigt
Artikelnummer: 128673
Visa fler

Från kunskapsbanken

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.