Sidan innehåller annonslänkar
WATT&VEKE

WATT&VEKE - Anna Plafond 60 cm Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Anna är en stilig och dekorativ plafond från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke. Passar perfekt där du inte ha plats för en hängande lampa, eller där du vill ha en diskret taklampa av andra anledningar som ändå är vacker och stilren. Med rena, fina linjer och vitt bomullstyg skapas en klassisk lampa som passar med de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt. Klädd i vitt bomullsjerseytyg som ger ett härligt mjukt allmänljus sprider Anna en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Den här artikeln har en diameter på 60 cm, men modellen finns även i fler storlekar. Lampan har plats för fyra ljuskällor. - Plafond 60 cm i diameter. - Klädd i vitt bomullsjerseytyg. - 4 ljuskällor. - E27-sockel. - Maxwatt 60 W.


Beställ WATT&VEKE - Anna Plafond 60 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten WATT&VEKE - Anna Plafond 60 cm Vit inom kategorin Belysning övrigt.

Läs mer...
Kategori: Belysning övrigt
Artikelnummer: 128674
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skålar dekoration

Skålar dekoration från Gefle

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Presentkort

Presentkort är en typ av värdebevis som många butiker säljer. Presentkort har ett förbestämt värde (ofta jämnt belopp) och kan användas som betalningsmedel i angiven butik eller butikskedja inom en förbestämd tid. Vanligtvis kan det inte växlas in mot pengar, och om inte hela beloppet utnyttjas ger butiken sällan växel i kontanter. Däremot går det att köpa något som är dyrare än presentkortets värde och betala mellanskillnaden.Det finns även elektroniska presentkort, vilka får värde först när korten laddas med pengar. Presentkort brukar vara en vanlig present eftersom mottagaren då själv kan välja gåva. En risk med att ge presentkort till någon är att mottagaren av olika anledningar aldrig utnyttjar det.

Kräftskiva

En kräftskiva, kräftkalas eller kräftfest, är en traditionell svensk fest i samband med kräftfiskesäsongen under sensommaren och tidiga hösten. Kräftskivor förekommer även i Finland, främst bland landets finlandssvenska befolkning. I Norge börjar också kräftfiskesäsongen i augusti, och där kallas kräftskiva "krepselag".