Gense

Gense - "Normandie" Bestick av Gunnar Cyrén

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Uppsättning med bestick i 30 delar från serien "Normandie" formgivna av Gunnar Cyrén för Gense.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Gense - "Normandie" Bestick av Gunnar Cyrén online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gense - "Normandie" Bestick av Gunnar Cyrén i kategorin Bestickset 24 här hos oss.

Kategori: Bestickset 24
Artikelnummer: 131875
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.

Avengers

Avengers, även känd under namnet Hämnarna i Sverige, är en amerikansk superhjältegrupp. Den figurerar i en egen serietidning skapad av Stan Lee och Jack Kirby, publicerad av Marvel Comics. Serien ges ut i tidningsform i USA, men har i Sverige bara publicerats vid enstaka tillfällen.

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.