Sidan innehåller annonslänkar

Xantia - Gourmé Bestickset 16 delar


Jämför produkt Xantia - Gourmé Bestickset 16 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Xantia - Gourmé Bestickset 16 delar i kategorin Bestickset 24 här hos oss.

Produktinformation

Tidlöst bestickset för fyra personer från Xanti, tillverkat av 18/0 rostfritt stål och svart handtag av bakelit. Besticken passar lika bra som grillbestick som vardagsbestick.

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Bestickset 12 delar Svart

Set med 12 grillbestick i rostfritt stål och svart handtag från franska Jean Dubost Laguiole.

Detta grillbestickset i sann Laguiole-stil har bestick för upp till 6 personer och kommer att förgylla dina grillkvällar i många år framåt. Besticken är helt gjorda i tåligt rostfritt stål med handtag som noggrant har utformats av Jean Dubosts hantverkare för att vara både eleganta och bekväma att hålla i. Med sin blankpolerade yta passar grillbesticken perfekt både för daglig användning och för de lite finare middagsbjudningarna. Besticken rengörs även enkelt i diskmaskin.

I setet ingår
6 x Gafflar
6 x Knivar

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Läs mer

Från kunskapsbanken

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.